YENİ KEŞİF *** MİRAYSHANDMADES CİCİLERİNE MERHABA DİYELİM ***

1/07/2013 01:00:00 ÖS

Aslında beni sosyal mecra hesaplarımdan takip edenler Mirayshandmades çok iyi bilirler. Evimin en şeker parçalarına onun hayal gücüyle sahip oldum ve heyecanla sizinle bir çok kez paylaşmıştım. fakat özel bir yazı yazmak size sevgili Miray 'ı tanıtmak istedim. Ona blogta özel bir yer ayırmalıyım çünkü el emeğinin ne denli zor ve özel olduğunu bildiğimden bunu gerçekten hak ettiğini düşünüyorum!

Evim için ilk olarak cupcake saat alarak tanımıştım Mirayshandmades 'i... İşte tanışmamıza vesile olan, mutfağımın güzeli o saat!


Sonra o kadar çok sevmiştim ki onu dayanamadım gidip klasik havlu peçetelik folyoluk alacağıma '' Miray ne yapabiliriz? '' dedim ve mutfağımın renklerini söyledim sadece. O bana özel, hayal gücüyle tam benlik bir folyoluk yaptı! Görür görmez, pes dedim nasıl bu kadar ben anlatmadan ben anlatmışım kadar zevkime uygun bir parça tasarlayabildi...
Yapıyor işte, hatunun sihiri var ellerinden bence :)



Bu 3 katlı folyolukta havlu peçete, folyo ve sera flim için kullanıma uygun. Üst iki katta tırtıklı kesici bir apara var. Rahatlıkla kullanıyorum bu yüzden. Dilerseniz duvara da asabiliyorsunuz ama ben şimdilik duvara asmak istemedim.
Daha sonra Facebook hesabımda ana sayfada gezinirken Mirayshandmades' ın yeni eklediği havlulukları görmez miyim! Ahhh iyi ki gördüm yoksa ertesi gün havlu asmak için askı aramaya çıkacaktım. 
Şans işte :)


Saatim ve folyoluğumla nasıl da uyumlu olmuş değil mi? :)

Daha sonra anahtar asmak içinde Mirayshandmades kapısını çalmam gerektiğini düşündüm. Bu sefer hayalimdeki askıyı ben ona anlattım o hayalimi gerçeğe dönüştürdü! Sanırım ben sipariş verdikten bir yada bir buçuk hafta sonra elimdeydi. 



Hepsi nasıl şahane değil mi, insanın söyleyecek sözü kalmıyor. İştahla '' bende isteriiim, bendee '' diyebiliyor sadece! Öyle güzel işler yaptıkça tehtih ediyorum ben onu '' seni listemden çıkaracağım diye :)

Aklımda bir kaç şey daha var Mirayshandmades elinden çıkabilecek. Eğer sizinde hayalleriniz varsa evinizde, '' şurda olsa ... '' dediğiniz hemen çalın kapısını, yok yok onun dünyasında. Diğer ürünlerini de mutlaka görmelisiniz. O halde BURADAN TIIIIK TIIIKK!!!

Aaah unutmadan yeni evliler, ben bu sticker mutfağıma astım ki bazen yemek yapma isteğim puuf olup uçabiliyor baktıkça motive oluyorum. İşe yarıyor, deneyin! :D



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Çok şekerler, bayıldım! Hele o saat:) Ayrıca mutfağınız da çok güzel gözüküyor...

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok tatlı.. Ama ben o saate bayıldım.. :)

    YanıtlaSil
  3. cupcakelerin hastasıyız ;)

    YanıtlaSil
  4. nimoo hepsi süper çok ciciler güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. Oyy çok güzel ellerine sağlık valla Miray Hanım'ın, mutfağında çok huzurlu cidden:) Allah gülerek mutlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin:)

    Sevgilerimle,
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Hepsi birbirinden güzel Cerencim:)güle güle kullan sağlıkla inşallah:))

    YanıtlaSil
  7. Tatlım! Nimom! Cupcakekim benim! Yayınladığını gördüğüm anda o kadar çok duygulandım ki mutluluk gözyaşlarıma mani olamadım! Çok ama çok teşekkür ederim! Beni çok duygulandırdın! ONURLANDIRDIN ! Emeklerimin karşılığını bu şekilde de almak o kadar çok mutlu etti ki beni! Ürünlerimi hep senin gibi el emeğinin değerini bilenlere gitmesi ve değer bulması dileğiyle.. Sonsuz teşekkürler! Seni çok seviyorum! :* Cicilerin hep mutlu günlerinize şahitlik etsin! SEVGİLER!

    YanıtlaSil
  8. hepsi birbirinden güzel.. bunu alim bunuda alim bunuda bunuda bunuda hepsini alim :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)