YENİ KEŞİF *** MAĞAZAYA GİDELİM - EV DEKORASYONU SEVEN ÇEYİZ HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN PİCULET ***

7/02/2013 03:00:00 ÖS

Sizlere şahane bir yeni keşfim var!

Ev dekorasyonunu, renkleri, yenilikleri, modern parçaları seven hatunlar bu yazı içinizi ısıtacak benden söylemesi.

İlk olarak kozmetik fuarına giderken Harbiye mağazasını keşfetmiştim. Vitrin çok iddiasız olsa da içerideki renkler adeta ruhunuzu mest ediyor. Persan ' ın önünden geçenler, gezenler ne demek istediğimi anlar da hiç bilmeyenler şimdi bu yazı ile onaylayacak beni!

Hadi takılın peşime....



Persan 'ın markası olan " Piculet " içinde hayal edebileceğiniz bütün renkleri, bütün dokunuşları ve tarzları içeren bir marka. Ve ürün çeşidi ise hayret edilecek cinsten çok.  Ev dekorasyonu ve günlük hayat ihtiyaçları denince akla gelecek her şey var. Keşke evlenmeden önce çeyiz döneminde tanısaydım.














Yastık aşkımı uzun süredir takip edenler çok iyi bilir. Çeyiz hazırlığı yaparken bolca yastık almıştım, şimdi evimde aklıma geldikçe onları değiştirerek ruhumu tazeliyorum sanki. Yastığın en dekorasyonunda çok çok büyük rol oynadığını düşünenlerdenim. Artık yastıkların renkli desenleri öyle güzel ki mevcut koltuklarınızı yeniden yaratıyorlar adeta. Piculet markasında da her kişiliğe, her tarza uygun bir çok koleksiyon var fakat yastıklar hep adetli. özel üretildiği için sayıları çokça değil az üretilmiş. Yani bende olan yastık sizde olmayabilir, sizde ki de bende! Sırf bu nedenle gidip görmeli ve muhakkak dokunmalısınız diyorum. Benim favorim ise bu küçük prens modeli oldu. Oğlumun odası için mutlaka alınacak!




Ve Piculet mutfakları, banyoları da unutmamış!






Piculet yılların verdiği deneyim ile kumaşlarını özenle seçmiş. Eğer bu işte biraz anlıyorsanız dokunduğunuzda farkı çok net görüyorsunuz onlar çok mütevazi duruş sergilese de ürünler gerçekten ömürlük. 

Sadece ev dekorasyonu ile kalmayan marka bu yıl sürpriz bir atak yapıp çanta koleksiyonuna imza atmış ve kesinlikle çok doğru bir karar! Model, desen seçimleri çok iddialı. Sanırım bu yaz sahillerde elinde Piculet çantalar ile dolaşan çok bayan göreceğiz, sizce de öyle görünmüyor mu?













Bu kadarı bana yetmedi vallahi diyenleri ben kesinlikle gidip görmeleri için gazlamak istiyorum efenim. Zira insan neye bakacağını şaşırıyor, eliniz boş ayrılmanız mümkün olmayacak o kadar netim!

Ben uzağım, İstanbul 'da değilim diyenler üzülmüyor piculetstore.com 'a ışınlanıyor! Olmadı yenilikleri devamlı takip etmek için sosyal mecrea kanallarını takibe alıyor, 

Facebook için tıık tıkk,
Twitter için tıık tıkk,
İnstagram için tıık tıkk,

bana bunlar yetmez daha daha derseniz,

Pinterest için tıık tıkk,
Vimeo videoları için tıık tıkk!

Gördüğünüz gibi takip edilecek ne çok link var. Ben gittim, gördüm, keşfettim, fotoğrafladım, yazdım. Bundan sonrası size kalmış. Gidin, görün, dokunun, olmadı tıklayın!

Aaay çok seviyorum böyle renkli şeyleri anlatmayı yahu, nasıl buldunuz hadii hadi yorumları bekliyorum. favorileriniz neler ?
 ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. offff ben kesin ayrılamaz orda yatardım, kesinlikle çok zevkli parçalar var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caneem bende zaten uzun süre ayrılamadım. Detaylar öyle eğlenceli ki insan neye baksa şaşıyor :)

      Sil
  2. Nimoo'mmmm ne kadar guzel yazmışsın ba-yıl-dıımmm!
    Çantalar çok hoş özellikle çanta fotoğraflarından 2.'lerine bayıldım :)
    Ayrıca İstanbul'a gittiğimde muhakkak gideceğim; çeyizini hazırlayan bir kız olarak :)

    Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa evet çeyici kız seni, mutlaka gidip yakından görmeni isterim. Gidip gören biri olarak fotografların yetersiz olduğunu biliyorum :)

      Sil
  3. açlarınız da çok güzel:) beni de takibe alın..
    http://nur-ela-m.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaah çok teşekkür ederim, ne naziksin :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)